Så fina bilder på vår dotter!

Hej på er alla mina alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka än så länge. Jag tänkte att jag idag ska skriva om det här med fotograf i Umeå, då detta är ett ämne som har dykt upp allt oftare och oftare i kommentarerna. Jag har förstått att ni är många som letar efter just en bra fotograf i Umeå med omnejd, och då jag har varit en av er tidigare vill jag verkligen tipsa er om det företaget som jag har hittat, nämligen Ida Bygdén photography. Ida Bygdén photography är en fotograf som jag fick rekommenderat till mig utav en kollega till mig, som även hon anlitat detta företag när det kommer till fotograferingar. Jag är otroligt imponerad av Ida Bygdén photography vilket är anledningen till varför jag ville skriva ett inlägg om detta. Som ni säkert vet har vi ganska nyligen fått barn, och då jag verkligen ville att vi skulle få fina bilder, var det Ida Bygdén photography som hjälpte oss med fotograferingen på vår dotter nu för några veckor sedan. Ida Bygdén photography är otroligt inriktad på det här med kundservice, vilket är otroligt roligt att se, då man känner sig väldigt viktig som kund för företaget.

Denna fotograf är dessutom riktigt erfaren och duktig när det kommer till just fotografering, vilket gjorde att vi fick otroligt fina bilder på vår dotter. Fotona som vi nu har fått hem är av otroligt bra kvalitet, med fina färger och ljus. Jag är otroligt glad och tacksam över att vi har fått hjälp utav Ida Bygdén photography med detta, och vi kommer definitivt att anlita henne igen. Jag vill verkligen rekommendera er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik med omnejd att vända er till Ida Bygdén photography.