Nu har jag provat på akupunktur!

Hej, allesammans, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och en bra start på den här veckan. Det har i varje fall jag haft. Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om en sak som jag vet att många av er har efterfrågat här på bloggen, och det är nämligen det här med akupunktur samt även då massage här i Halmstad. Eftersom att jag vet att många av mina läsare faktiskt befinner sig just i Halmstad, där jag själv bor och jobbar, så kände jag helt enkelt att det kunde vara till någon form av hjälp för alla er som nu har hört av sig och vill ha en rekommendation på vart man kan vända sig då man vill testa på exempelvis akupunktur.

Innan så kände jag ju inte att jag kunde tipsa om någon då jag inte hade testat på det själv, men nu så har jag faktiskt lite smått börjat gå hos ett företag vid namn Norrby Muskelvård som jag är supernöjd med. Norrby Muskelvård är ett företag som erbjuder behandlingar inom både massage och akupunktur vilket gör att det är precis dem som jag vill rekommendera till alla mina läsare som under den senaste tiden har hört av sig till mig och vill veta mer om vardera sak. Hur som helst så ska jag inte babbla på allt för länge nu, utan jag tänkte istället faktiskt att jag skulle ta och lägga in en liten länk som ni kommer att kunna klicka er vidare på ifall det nu är så att ni skulle vilja veta lite mer om Norrby Muskelvård och deras behandlingar. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi snart av igen!