Jag hade inte kunnat få bättre hjälp

Välkommen, välkommen! Vad glad jag blir över att se dig, det är trots allt tack vare er som det här blir roligt för mig. Idag tänkte jag skriva ett inlägg som ni har efterfrågat, jag kommer berätta för er om den hjälpen jag har fått av ett byggföretag i Gävle vid namn Charlies Bygg & Allservice.

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om min nya altan, som nyss byggdes. Jag visade er även en bild på min fina altan och då kom det många frågor om vem som har byggt den och så vidare. Därför tänkte jag skriva det här inlägget idag, om företaget som hjälpte mig. Det var som sagt ett byggföretag i Gävle som heter Charlies Bygg & Allservice som hjälpte mig, jag kontaktade dem efter att jag hade hört mycket bra om dem och deras arbeten. Det var en del vänner till mig som tipsade mig om dem efter att själva ha fått deras hjälp med byggarbeten. Redan vid första kontakten med dem bemöttes jag på ett trevligt sätt som fick mig att känna mig välkomnad, jag kände direkt att jag kunde lita på dem. Den underbara servicen jag fick vid första kontakten höll i sig under hela tiden jag hade kontakt med dem. Utöver den fantastiska servicen jag fick levererade de även ett väldigt bra jobb som resulterade väldigt bra. Deras arbete ledde till att jag fick en jättefin altan som var precis som jag hade tänkt mig. De hade verkligen jobbat efter mina önskemål, vilket gjorde att jag blev så nöjd som jag blev. Efter detta kan jag inget annat än råda er att också vända er till detta byggföretag i Gävle om ni skulle vara i behov av hjälp med något byggarbete.